Pages

måndag 31 oktober 2011

lila blommor i purple palace


Den här fina buketten fick jag i förra veckan av världens bästa D. Den står fortfarande och blommar på köksbordet. Känner mej väldigt bortskämd =) 


tisdag 18 oktober 2011

Det här vädret är inte sådär jätteroligt känner jag... Orkade knappt masa mej upp ur sängen. Får bli tvätt- och pluggdag helt enkelt. Kanske kopiösa mängder kaffe till det också. Fick så fina rosor av D igår =) De lyser upp lite.

 


(Alla ni som ligger i den nedre medlemsrutan här intill, får hemskt gärna hellre gå med i den övre. Den undre fungerar inte riktigt, hittar dock inte felet så jag kommer få plocka bort den.)

onsdag 5 oktober 2011

retrodröm..

Har insett att väggen bakom soffan - som för tillfället har den smått snåla (och tråkiga) utsmyckningen bestående av en lite för liten tavla för det ganska stora utrymmet samt en tavelhylla med 3 ljuslyktor - är i behova av en luftig, inte alltför djup hylla. Har letat och letat... vill nog ha tre hyllplan, för det är praktiskt (det finns galet mycket böcker och änglar i det här hushållet). Hur jag än letat har jag inte hittat någon jag gillar. Tills i lördags när min vän Mia hade födelsedagsfirande. Hon hade en stringhylla. Jag har alltid tyckt att de är något av det fulaste som finns. Men denna hade vita gavlar,  jag hade aldrig sett det "live" faktiskt. Den kan vara helvit alltså. Så nu har jag ändrat mej och tycker att den är jättefin. Och jag vill ha en! (Helst igår...)

Såhär tråkigt är det nu... Tre ljuslyktor och en pluttig bild på favoritsyster, mej och mamma utklädda till tjusiga damer från något tidigare sekel.