Pages

måndag 21 november 2011

Bröllopsgåva

I somras var jag och D på bröllop. Det var första gången jag var på bröllop i vuxen ålder, eller vad man nu ska säga.. Det var dessutom en barndomskompis till D som giftet sej och jag hade träffat dem två gånger. Det innebar att shoppandet av bröllopspresent inte var det lättaste. Det slutade med ett kort där vi lovade att det skulle komma ett album till dem i höst med bilder från bröllopet. Nu har vi skickat albumet som även anlänt till sina nya ägare bosatta i Bryssel. Alltså kan jag visa lite "utdrag" =) (lite speglingar då jag var lat och fotade sidorna när de satt i albumets plastfickor)







Nu funkar följarlistan igen, så man kan lägga till sej :)

måndag 14 november 2011

Den gamla spegeln

Den här fina gamla spegeln hänger i hallen sen en tid tillbaka. Fick den av mamma som hade den ståendes hemma i Värmland.






Jag kan inte bestämma mej om jag ska måla den eller inte... Vad tycker ni?

onsdag 2 november 2011

Här händer det ju inte mycket... Sitter med näsan i dammiga italienska klassiker hela dagarna och då blir det inte alltför mycket tid över till annat. Tänkte dock unna mej en lite bloggstund här när jag varit så duktig i läsandet. Tänkte dela med mej av en sminkning som jag gjorde förra året. Den är lite rolig ;)



 Sminkning med kaffebönor.


Och lilla Snosan såklart. Hon har en egen stol (som jag tänkt bära upp på vinden...) i köket som har blivit hennes. Där sitter hon och "är med" när allt händer =)