Pages

lördag 13 september 2014

Loppisfynd

Idag har jag varit på loppis och fyndat. Letade egentligen efter glas men det hittade jag inga. Istället blev det ett fint väggskåp och en stege. Båda ska bli vita naturligtvis.

En bra stege med lite höjd för kläder.
 
Salem inspekterade skåpet noggrant och verkade komma fram till att det inte var farligt.
 
Är väldigt nöjd med stegen. Jag prutade inte på det för han som sålde den hade själv snickrat och det anser jag vara ett hantverk. Man prutar inte på folks hantverk. Jag gillar speciellt att den är lite högre. De flesta som säljs i butik är så himla låga. Den ska stå i sovrummet när den är färdigmålad. Äntligen kommer alla klädhögar att försvinna. (Hoppas jag.) Skåpet kan jag inte bestämma mig för om jag är nöjd med eller inte. Det kommer bli jättefint när det är vitt, men jag vet inte om jag har någon plats för det. Jag målar det väl så får vi se om det kommer upp någonstans eller inte. Annars får jag väl sälja det helt enkelt.
 Ha en skön helg alla!


torsdag 11 september 2014

Det tar sig ...

Albumet börjar bli klart. Det saknas fortfarande en hel del dekoration, men det tar sig. Det blir lite distressade kanter och annat skojsigt. Provar att dekorera betydligt mer än vad jag brukar göra. Ibland får man ju ta ut svängarna lite.

Var tvungen att testa att göra ett bildkollage. Har skaffat min första iPhone och då måste jag ju prova alla käcka finesser. Känner mig otroligt modern.