Pages

torsdag 8 september 2011

award! =)


Fick denna av Nettan som har bloggen http://dagdrommarivitt.blogspot.com/. Blev så himla glad! Tack Nettan =) Jag älskar sånt här. Listor och quiz, mer sånt ;) Dessutom var det extra kul eftersom man får skicka den vidare =)

Varför började du blogga?
Oj... Det var ju jättelänge sen... började 2006. När jag bestämde att jag ville ha en inredningsblogg så exporterade jag hela bloggen till en ny adress och behöll den här. Den är för närvarande inte public, men den blir nog det igen framöver. Innan jag startade här på blogspot hade jag en annan som jag inte ens minns adressen till. Den hette dock 7th Heaven (vilket även denna gjorde innan den blev My Life In Purple). Skriva är mitt sätt att bearbeta allt som händer så att ha en blogg, förutom dagbok, var bara helt naturligt och bara "hände". =)

Vilka bloggar följer du?
Det är ju ganska många så ingen nämnd, ingen glömd. Ska dock skapa nån liten lista på sidan här med lite länkar så småningom =) Har inte kommit så långt än bara.

Favoritfärg(er)?
Lila! Älskar lila. Har alltid gjort det så länge jag (och alla andra) kan minnas. "Lila är inte en färg, det är en livsstil." (Mitt motto) ;)
Annars tycker jag mycket om svart, lite opraktiskt i garderoben när allt är svart. Allt ser ju likadant ut när det ligger där på hög ;S
Har dock insett att vita väggar är the only way to go =) Då kan man go crazy med allt annat.

Favoritfilm?
Jag gillar smöriga kostymfilmer och snyftiga kärlekshistorier à la Förnuft och Känsla och The Notebook. Sen måste man ju faktiskt nämna Bridget Jones ;)

Vilket land/länder drömmer du om att besöka och varför?
Jag måste nog säga Italien. Trots att jag varit där flera gånger. Bodde i Rom för många år sedan och dit längtar man alltid lite eller mycket. Det skulle dessutom vara roligt att se mer av Italien; Venedig, Sicilen, Pisa... jag kan fortsätta i det oändliga.
Adressen hit, inverosimile, är mitt favoritord på italienska (varför vet jag inte det bara är det), det betyder osannolikt =)


Nu får jag den fantastiska äran att ge denna rosen vidare till 5 bloggar med mindre än 100 följare, vilket såklart är jättesvårt för det finns så många fina bloggar jag vill nämna!
Men här kommer mina 5:

Jag älskar pyssel och halkade in på Annas blogg för inte alls länge sedan. En riktig epiphany var det att hitta Annas pyssliga sida =)

Tildas fina blogg är också en sida jag hittat till nyligen och som jag genast fastnade för. Värd ett besök eller två =)

Susannes blogg var nog en av de första jag började följa faktiskt =) Där händer mycket mysigt, och hon har så bra idéer. Massa inspiration!

Även denna en blogg jag hittade tidigt. det verkar dock inte gå att följa den (jag har inte hittat funktionen i alla fall) men den är värd att kika in på med jämna mellanrum.

Jag är själv ett änglafan av stora mått så allt med änglar drar till sej min upmärksamhet. Mysig blogg värd att besöka =)


Det var mina 5. Ni får gärna pika dem att de är nämnda ifall de inte hittat hit ännu =)

/Kräm

5 kommentarer:

Vita Falkens Lantliv sa...

Hejsan!

Grattis till din award! Så kul att få uppskattning om det man gör:)

Så gullig du är som tänkte på mig *lite generad* faktiskt:)

Tack snälla

Kram Susanne

EnSpruckenRosaTekopp sa...

Hej!
Tack snälla du.. Vad glad jag blir som får en award av dej :)
Ha en bra kväll, Kram

Anna sa...

Nämen! En TILL! Man bugar och bockar, vad roligt!!
Fast jag måste nog foga in den i de andra för jag har inte 5 till som jag följer som inte redan är awardade från något håll!:)
Tack!
Kram Anna

Änglarum sa...

Hejsan! Grattis till dig! o så kul att jag fick en av dig :)) o skoj att läsa motiveringen! ha de gott kramiz Jessica

Joanna sa...

Hej jag heter Joanna är är 23 år.
När jag var 14 år fick jag diagnosen Aspergers syndrom och nu bloggar jag öppet hjärtat om mitt liv med diagnosen och allt vad det innebär för att folk ska få mer förståelse och insikt för hur det är att leva med ett dolt funktionshinder.
Så besök gärna min blogg:)
kram