Pages

onsdag 5 december 2012

Nyinflyttade bland kartongerna

Flytten är överstökad! Det gick ganska smidigt med tanke på hur mycket det var, men vi hade tur som hade så mycket hjälp. Nya lägenheten är toppen, dock fortfarande väldigt stökig. Har inte hunnit med alla kartonger och sådant ännu. Vi får ta det som det kommer. Sambo jobbar och jag har en hel del kvar i skolan att göra innan terminen slutar och jag vill inte hamna efter.
Vi har upptäckt att vi har ett extremt litet förråd här... Det är lite oroväckande. Vi får kanske helt enkelt göra oss av med lite grejer, man kan ju inte spara på allt. Det som har stått i förrådet förut utan att vara saknat kan man ju faktiskt dumpa. Nu gjorde vi en utrensning innan vi flyttade men det kommer uppenbarligen att behövas en till. Vi får se hur långt vi hinner i helgen.
Jag hoppas att syster som kommer till stan i hekgen ska ha tid att titta förbi en stund på söndag.
Jag skulle behöva komma iväg och leta reda på gardinstångskonsoller också. Ikea hade till min stora besvikelse bytt design på sina och den nya föll mej inte på läppen. Något att rulla upp hissgardinerna på hade också varit ett bra inköp. Hade kunnat fota röran här, men jag har ingen aning om var kameran befinner sej.

Inga kommentarer: