Pages

lördag 13 december 2014

Lucia

Lucia idag! Jag älskar lucia. Det är bästa dagen i december på något vis. Jag surar dock lite över att jag aldrig har fått vara lucia, men det är en världslig sak.
Jag bakar kahlua-brownies just nu. Det doftar helt fantastiskt i hela lägenheten. De står och svalnar och väntar på glasyren.

I förra veckan var jag och maken på Jul på Liseberg med några vänner. Planen var att käka julinspirerad vegansk buffé. Det var otroligt gott. Vi passade även på att köpa fudge när vi ändå var där inne och kikade på julmarknaden. Jag har längtat efter det sedan vi var där för fyra år sedan.

Förra helgen sydde jag några juliga kuddfodral till soffan av en gammal gardin. Den gröna färgen var aningen mörk för ett par gardiner, men som kuddar gjorde den sig utmärkt.

Har pysslat julkort. Det började jag visserligen med i juli ...
Hittade en sån söt liten ministans som gör snöflingor på Panduro. Jag var tvungen att ha den.
 
Den här bilden var kanske inte den bästa, men man ser granen i alla fall.
Snöflingorna är gjorda med en Martha Stewart-stans.

Fudge från Lisebergs julmarknad. 
Hallon/lakrits och cappuccino med vit choklad. Så otroligt gott.

Blandade smaker. (Slut ...)

Har hunnit med att baka lussekatter i veckan. Jag vet inte hur ni andra gör med julkorten men jag börjar min tillverkning redan i juli. Det är dels för att jag är sugen, dels för att jag inte vill känna någon stress när det väl börjar närma sig. Planering är A och O.

Nu ska jag samla ihop mig lite för vi ska iväg på luciamys hos några vänner ikväll.

Fortsatt trevlig helg alla!

Inga kommentarer: