Pages

lördag 22 juni 2013

Banankaka

Har bakat en sådan smaskig banan-, choklad- och nötring. Nötter är nyttigt och banan är nyttigt. Alltså måste den vara nästan nyttig...

Saftig och god med chokladbitar och nötter och diskret smak av banan.
 
 
Det blev inte så jättemycket midsommarfirande här. Jag har varit helt slut större delen av veckan efter att ha börjat jobba och således klivit upp alldeles för tidigt. Sambon har också haft otroligt mycket på jobbet det senaste så vi tog sovmorgon och på kvällen gick vi hundra meter till våra vänner som tillika är våra grannar. Det kändes lagom. Vi käkade tillsammans och socialiserade på en väldigt lagom ansträngande nivå. Vi kände inte för att krångla till det mer än nödvändigt.
 
Idag ska vi försöka röja upp lite i lägenheten. Det ser lite kaotiskt ut med massor av tvätt och grejer som ligger och dräller överallt. Jag hade glömt hur trött man blir av att jobba. Har ju varit heltidsstudent konstant i nästan två år. Så här i invänjningsfasen och första jobbveckan har jag stupat klockan halv nio varje kväll, då blir det inte mycket plocka hemma inte. Ska försöka komma ut och springa lite senare idag också, så man piggnar till.
 
Önskar alla en fortsatt trevlig midsommarhelg!!
 

2 kommentarer:

House and Garden by Bia sa...

Hoppas midsommarhelgen varit bra hos dej...det har den här ;))
Igår och idag har vi bara haft slappardagar...men i fredags var det fest vi var 19 pers.....
Idag har jag äntligen sått sallad...få se om det blir nåt ;)
Kram bia

Rosa i huset i vitt sa...

Har haft en skön midsommar här..god din kaka ser ut
kram Rosa