Pages

fredag 30 augusti 2013

Klippt och klistrat en bragbook

Här är ännu ett album som jag knåpat ihop under min ledighet. Skolan börjar snart igen (sista året!) så det gäller att passa på nu. Har även producerat en mängd julkort i förebyggande syfte. Det blir alltid stressigt runt jul och då ska man ju hinna med allt annat! Bäst att vara förutseende.
Detta album kallas för "bragbook", skrytbok.
Klicka på bilderna så blir de större.

Framsidan. Tyckte det randiga papperet var så fint. Det täcker även hela baksidan och ryggen på boken. (Pärmen är utskuren ur en kartong och klädd med scrapbookingpapper.)

När man öppnar ser det ut så här. Det är två stora tags som man kan plocka ur på varje sida. De är storleksanpassade för foton i klassisk storlek. 

Man kan vika upp sidorna utåt så finns det plats för ytterligare 4 bilder. (Man kan ju ha dubbla tags i om man vill ha ännu mer plats för bilder.)

Man kan även öppna sidorna inåt. Samma sak där, plats för mer foton.

Och här är högra sidan öppnad inåt.
 
Den här tror jag att jag ska ge bort i julklapp. Då kan mottagaren roa sig med att fylla den med bilder. Det är ju enkelt när man inte behöver beskära bilderna alls.
 
Önskar alla en trevlig fredag!

2 kommentarer:

Tant Gröns Lilla Bod sa...

Vilka fina fotoalbum du gör :)! De får mig att önska att jag vore duktigare på att printa ut fler bilder som bara blir lagrade i telefonen och i datorn. Ha en fortsatt fin helg!

Kram från Maria

idémakeriet sa...

Wow så flitig du har varit, du har redan pysslat inför julen.
Visst är det alltid stressigt så runt julen men jag lär mig aldrig:)
Så fint ditt fotoalbum blev, mottageren kommer säkert att få mycket glädjen av den.
Ha en mysig kväll.
Kram Gerda