Pages

lördag 13 augusti 2011

Lördagen när inspirationen kom smygande...

 Fick denna jättefina av min kära mamma i namnsdagspresent för nån vecka sedan. Ska på lillasysters råd införskaffa en kruka plättar i luften att ha i den.Idag var det tämligen dött på jobbet så jag försökte underhålla mej bäst det gick. Bestämde att Igor som stod och hängde över min axel i bara skor och kavaj behövde en ny, hel outfit, men jag kunde inte bestämma mej för nåt tema så för att han inte skulle behöva stå helt näck bakom kassan fick han till slut speedos... Hoppas Maria tog tag i det efter att jag gått.

Extremt hett med de lila strumporna...Eftersom det numera ser ut såhär på fönsterbrädet så har jag beslutat att sy nya gardiner. Hon gillar att hänga i mina skira lila längder, när hon inte sover eller försöka tugga i sej min benjaminfikus, och det gillar inte jag. Delvis för att benjaminfikusen är giftig men också för att den råkar vara min favorit. Ska bara komma iväg och leta reda på nåt fint tyg. Då kanske jag kan slå två flugor i en smäll och köpa tyg till överdragen till köksstolarna jag så länge planerat att sy.

Har upplyst sambon om att det ska göras om i hallen. Jag har i alla fall de bästa av planer för hur jag vill ha det. Jag vet inte om han tycker att jag är knäpp eller om han faktiskt tycker att det är bra att jag pysslar runt och ändrar på allting. I skrivande stund har han byggt upp en liten ministudio i köket och det är vackra toner och skönsång som kommer därifrån. Här skapas det från olika håll. =)

1 kommentar:

D sa...

<3