Pages

onsdag 20 februari 2013

Sömnad pågår

Det blev lite sent igår men jag hann med ett halvt överdrag i alla fall. Märkte dock, precis som Anna kommenterade, att dynan lyser igenom; tyget var aningen för tunt. Det ska väl gå att ordna hoppas jag.

Inte riktigt som jag tänkt, men det blir nog bra. Jag är ju faktiskt ingen sömmerska ;)
 

Det ska sys på en valang nedtill. Och knytband så dynan stannar på plats.

Jag måste laga mallen till den andra stolmodellen jag ska sy. Salem har tuggat av en stor bit på den. Typiskt. Han verkar älska att finfördela papper och kartong...

Har ju glömt att visa min tallrikshylla! Den är klar. Dock står den i köket och väntar på att få komma upp på väggen. Jag behöver lite hjälp av sambo till detta då jag upptäckt att jag har en tendens att sätta saker och ting snett när jag gör det själv. Jag behöver någon som håller i vattenpasset. ;)

Så här fin blev den.

Har även en liten paradhandukshylla nere i förrådet. Den skulle jag vilja sätta upp men jag vet inte riktigt var... kanske skulle kika om den passar i köket ändå. Det är så synd att den ligger undanstoppad till ingen nytta.

5 kommentarer:

Snögården sa...

Ser ju jättebra ut/ du har också en fin blogg.

Kram Anni

idémakeriet sa...

Hihi, ja inte lika lätt är det att få det rakt utan vattenpass.
Lycka till!
Kram Gerda

Källeboda lantliv sa...

Blir bra .. Good enough ! Som Elisabeth gummesson alltid säger .. Hon har ju både blogg å bok å föreläsningar .. Visst känner du till henne ? Kram Jeanette

Huset nummer tio sa...

Ser jättefint ut. Här kan jag inte sy överhuvud taget för jag kan verkligen inte sy rakt hur mycket jag än försöker;) Så jag är imponerad.

Härlig blogg du har tack för att du lämnade en kommentar inne hos mig så att jag kunde hitta hit.
Kram
Annie

Marianne sa...

Ser jättefint ut! Blir kanonfint med volang och knytband också:)