Pages

lördag 4 maj 2013

Qui dormit non peccat

I och med att vi flyttade och införskaffade en riktig dubbelsäng så har vi inte längre några sängkläder som är likadana. Det är lite tråkigt. Dock hade vi båda innan vi flyttade ihop en mäkta imponerande samling sängkläder, därför har vi inte haft samvete att köpa nya; Det kändes alldeles för onödigt.

Vi tyckte båda om de här.

Ikea har väldigt mycket fina sängkläder just nu. D tyckte vi kunde unna oss en matchande uppsättning. Dock upptäckte jag att de jag förälskade mig mest i har knappar på örngotten. Jag tycker i allmänhet att knappar är obehagligt (jag vet inte varför) och bestämde direkt att jag absolut inte ville ha de sängkläderna. Vi hittade istället dessa som båda gillade och som "bara" har knappar vid nedre öppningen på påslakanet. (Varför ska det vara knappar på? Det är ju faktiskt inte mjukt .)

Det dräller av kuddar i sängen.

Det känns väldigt fräscht med ljusa sängkläder för en gångs skull. Jag har inte haft vita lakan sedan jag bodde hemma(!).

Bädda är ett måste, annars ligger det en massa kattleksaker i sängen när man ska lägga sig.

Vi har fortfarande inte hittat några sängbord som vi tycker om så vi nöjer oss med de lite för låga stolarna tills vidare. Vi har inte bråttom bestämde vi. Lamporna jag tänkt skulle stå på sängborden har hamnat i vardagsrumsfönstren. Det blir inte alltid som man planerat. Får se hur det ter sig längre fram.

Önskar alla en fortsatt trevlig helg!
 

1 kommentar:

Rosa i huset i vitt sa...

Kikar in och önskar dig en trevlig helg
kram Rosa