Pages

måndag 25 mars 2013

Fåtöljen

Igår var jag och sambon på Ikea. Solen har ju börjat kika fram även om det är kallt och vi har lite planer för vår balkong. Vi har bland annat tänkt lägga trall för att det ska bli lite extra mysigt. Vi har inte nätat in den ännu, men nu är vi ett steg närmare att göra i ordning där. Lägga trallpussel får vi göra i veckan. Vi införskaffade utestolar, bordet vi sett ut var tillfälligt slut, och jag funderar på om vi kanske ska måla dem i någon rolig färg. Kanske turkos...

D har haft ett öga på en öronlappsfåtölj sedan långt innan vi flyttade. Den blå han ville ha har varit slut i evigheter och jag har övertalat honom att det blå tyget ändå kommer att suga åt sig katthår och bli jättetråkig. Det blev således en grå fåtölj. Nu har han fått sin efterlängtade läshörna vid fönstret.

Inte världens bästa bild...men den får duga just nu.

Kartongen står kvar och tar upp enormt med plats i vardagsrummet men katterna leker i den så den får stå någon dag till så hinner de bli nöjda på den.

Ska nog plocka fram symaskinen tror jag bestämt. Har nått mitt delmål för mars i uppsatsen så jag tycker jag förtjänar lite pysselskoj.


3 kommentarer:

Rosa i huset i vitt sa...

Den ser jätteskön ut att sitta i
kram Rosa

Vita Falkens Lantliv sa...

Vilken mysig hörna du har fått nu :)

Kram Susanne

House and Garden by Bia sa...

Den fåtöljen ser skön ut tycker jag;)))
Härligt med en myshörna;)
Ha de gott!
Kram bia